Fundación Museo Reina Sofía

La Fundación Museo Reina Sofía és una entitat cultural privada sense ànim de lucre, entre els objectius principals del qual es compta el de fomentar i donar suport a la missió del Museo Reina Sofía com a vehicle per a la promoció, el coneixement crític i l'accés del públic a l'art modern i contemporani en les seves diverses manifestacions, en una simbiosi públic-privada orientada a crear sentit de pertinença al Museo entre la societat civil. Posa particular èmfasi en l'àmbit internacional, amb especial atenció a Amèrica Llatina.

Neix en el context en el qual s'assagen noves relacions entre les institucions culturals públiques i l'àmbit del privat, crescudes a la calor dels nous reptes del Museo en el segle XXI.

Creada el 23 de novembre de 2012 per iniciativa d'un grup de col·leccionistes espanyols i iberoamericans afins al Museo, actua des de llavors com una eina en la qual diversos sectors de la societat civil, a nivell internacional, col·laboren amb el Museo aplicant noves formes de protecció, mecenatge i patrocini. Els patrons signataris de l'Acta Constitucional són Patrícia P. Cisneros (Veneçuela), Jorge Grüenberg (el Perú), Helga Müller de Alvear (Espanya), Jose Olympio Pereira (el Brasil), Juan Antonio Pérez Simón (Mèxic), Álvaro Saieh Bendeck (Xile), Silvia Gold Turjanski i Hugo Sigman Pomerantz (l'Argentina), Susana Leirner i Ricardo Steinbruch (el Brasil), Beatriz de Vasconcelos Quintella i Luiz Augusto Teixeira de Freitas (el Brasil), i Juan Carlos Verme (el Perú).

Directora-gerent:

Carolina González Castro

Coordinador:

Ignacio Cabrero Rodríguez

Contacte:

info@fundacionmuseoreinasofia.es
Santa Isabel, 52
28012 Madrid
T. 91 774 10 64

Protecció de Dades